Fiske- og pastaretter

Il Pesce 

28. Anguilla – Pandestegt ål m. hvide kartofler og persillesauce ca. 350 gr. 199,-
29. Carassioe – Helstegt rødspætte m. hvide kartofler og persillesauce. 139,-
30. Salmone – Pandestegt laks m. ost og rejer, hvide kartofler og persillesauce. 139,-
32. Fritto de Pesce – Fiskefilet 2stk. m pommes frites og remoulade. 75,-


La Pasta

33. Penne al Sugo – pasta m. kødstrimler, champignon, peberfrugt og tomatflødesauce. 98,-
34. Penne alla Carbonara – penne m. bacon, æg og fløde. 98,-
35. Penne al Forno – Pasta m. løg, bacon, champignon og hvidløg i tomatsuace 98,-
36. Penne alla Parmigiana – Penne m. parmaskinke, champignon og gorgonzola i tomatflødesauce 98,-
37. Fettucine al Pollo – kylling, bacon i tomat, flødesauce 98,-
38. Fettuccine Marinara – m.laks,rejer og hvidløg i tomatflødesauce 98,-
39. Lagsagne Bolognese m. kødsovs og ost 90,-
40. Fettuccine con Spenaci – fettucine m. Kylling,champignon og spinat i tomatflødesauce 98,-
41. Lagsagne Gorgonzola – lagsagne m. gorgonzola 95,-
42. Fettuccine con Pomodori – Fettuccine m. kylling, cherrytomater, frisk basilikum og hvidløg stegt i olivenolie 98,-

 

Alle ovenstående retter er incl. fri salatbar