Den traditionelle (3 retters menu)

Alle hovedretter serveres med kartofler & sauce efter eget valg.
Dertil salat & grøntsager.

Forret:

Rejecocktail – Rejer, salat, agurk, tomat, dressing & citron kr. 75,-
Røget laks – Røget laks med sennepdressing, tomat, agurk & citron kr. 75,-
Rejer i melon – Rejer, hvidløg, persille, tomat, dressing & citron kr. 80,-
Dampet laks – Laks, rejer, salat, asparges & dressing kr. 85,-
Carpaccio – Tyndskåret, marineret oksemørbrad med parmesanost & rucolasalat kr. 85,-
Lakseroulade – Varmrøget laks & røget laks med friske urter cremefraiche kr. 85,-
Vitello Tonnato – Tyndskåret kalvekød med tunsauce & kapers kr. 85,-
Til alle foretter medfølger brød & smør

 

Hovedret:

Helstegt kalvefillet (serveres 2 gange) kr. 210,-
Grillstegt kalvefilet kr. 200,-
Helstegt oksemørbrad (serveres 2 gange) kr. 240,-
2 stk. grillstegte bøffer af oksemørbrad svøbt i bacon kr. 240,-
2 stk. grillstegte bøffer af oksemørbrad svøbt i parmaskinke kr. 245,-
Alle hovedretter serveres med kartofler & sauce efter eget valg, dertil salat & grøntsager

Dessert:

Nøddekurve med 3 slags is, flødeskum og frisk frugt kr. 80,-
Islagkage med frisk frugt kr. 75,-
3 forskellige slags is med flødeskum, chokoladesauce, vaffel & frisk frugt kr. 70,-
Tiramisukage – Kage med frisk frugt kr. 75,-
Chokoladekage med en kugle is kr. 75,-