Alle hovedretter serveres med kartofler & sauce efter eget valg.
Dertil salat & grøntsager.
Forret:
Rejecocktail – Rejer, salat, agurk, tomat, dressing & citron | kr. 75,- |
Røget laks – Røget laks med sennepdressing, tomat, agurk & citron | kr. 75,- |
Rejer i melon – Rejer, hvidløg, persille, tomat, dressing & citron | kr. 80,- |
Dampet laks – Laks, rejer, salat, asparges & dressing | kr. 85,- |
Carpaccio – Tyndskåret, marineret oksemørbrad med parmesanost & rucolasalat | kr. 85,- |
Lakseroulade – Varmrøget laks & røget laks med friske urter cremefraiche | kr. 85,- |
Vitello Tonnato – Tyndskåret kalvekød med tunsauce & kapers | kr. 85,- |
Til alle foretter medfølger brød & smør |
Hovedret:
Helstegt kalvefillet (serveres 2 gange) | kr. 210,- |
Grillstegt kalvefilet | kr. 200,- |
Helstegt oksemørbrad (serveres 2 gange) | kr. 240,- |
2 stk. grillstegte bøffer af oksemørbrad svøbt i bacon | kr. 240,- |
2 stk. grillstegte bøffer af oksemørbrad svøbt i parmaskinke | kr. 245,- |
Alle hovedretter serveres med kartofler & sauce efter eget valg, dertil salat & grøntsager |
Dessert:
Nøddekurve med 3 slags is, flødeskum og frisk frugt | kr. 80,- |
Islagkage med frisk frugt | kr. 75,- |
3 forskellige slags is med flødeskum, chokoladesauce, vaffel & frisk frugt | kr. 70,- |
Tiramisukage – Kage med frisk frugt | kr. 75,- |
Chokoladekage med en kugle is | kr. 75,- |