Den traditionelle (3 retters menu)

Alle hovedretter serveres med kartofler & sauce efter eget valg.
Dertil salat & grøntsager.

Forret:

Rejecocktail – Rejer, salat, agurk, tomat, dressing & citron kr. 49,-
Gravad laks – Gravad laks med sennepdressing, tomat, agurk & citron kr. 49,-
Rejer i melon – Rejer, hvidløg, persille, tomat, dressing & citron kr. 55,-
Dampet laks – Laks, rejer, salat, asparges & dressing kr. 60,-
Carpaccio – Tyndskåret, marineret oksemørbrad med parmesanost & rucolasalat kr. 60
Lakseroulade – Varmrøget laks & røget laks med friske urter cremefraiche kr. 65,-
Guldbarsfilet – Stegte guldbarsfilet med safransauce. kr. 65,-
Til alle foretter medfølger brød & smør

 

Hovedret:

Helstegt kalvefillet (serveres 2 gange) kr. 160,-
Grillstegt kalvefillet kr. 145,-
Helstegt oksemørbrad (serveres 2 gange) kr. 185,-
2 stk. grillstegte bøffer af oksemørbrad svøbt i bacon kr. 185,-
2 stk. grillstegte bøffer af oksemørbrad svøbt i parmaskinke kr. 190,-

 

Dessert:

Nøddekurve med 3 slags is, flødeskum og frisk frugt kr. 60,-
Islagkage med frisk frugt kr. 55,-
3 forskellige slags is med flødeskum, chokoladesauce, vaffel & frisk frugt kr. 45,-
Tiramisukage – Kage med frisk frugt kr. 55,-
Chokoladekage med en kugle is kr. 55,-