(alle forretter serveres med hjemmebagt brød (undtagen 5.)
Antipasti
1. Scampi al Bianco – Rejer i hvidvin med ost og hvidløg | 85,- |
2. Salmone – Røget laks med sennepsdressing | 80,- |
3. Cocktail di Scampi – Rejecocktail | 80,- |
4. Gamberoni – Flamberet tigerrejer med hvidløgsdressing | 85,- |
5. Panino Calto de Pesce (Stjerneskud) – Brød med rejer, fiskefilet, røget laks, asparges, salat og dressing | 119,- |
6. Carpaccio al rucola – Tyndskåret, marineret oksemørbrad m. parmesanost og rucolasalat | 85,- |
7. Bruschetta – hvidløgsbrød m. tomatskiver og ost | 59,- |
8. Tyndskåret kalvekød m. tunsauce og kapers | 85,- |
9. Dages suppe | 69,- |