Alle vores kødretter serveres med dagens kartofler (ovnstegte) og dertil din yndlingssauce.
Vælg mellem: Gorgonzola-, champignon-, bearnaise-, peber- el. skysauce.
Til alle kødretter, medfølger fri salatbar.
Le Carni (kødretter)
14. Vitello al Filetto – Grillstegt kalvefilet | 205,- |
15. Saltinbocca alla romana vino bianco & Salvia – Kalvefilet med parmaskinke, salvieblade og hvidvinsauce | 205,- |
16. Bistecca grigliata al Pepe – Grillstegt peberbøf af oksemørbrad | 240,- |
18. Manzo – kalvefilet stegt på planke m. bacon og kartoffelmos | 215,- |
19. Medaglioni al Forno – 2 stk. grillstegte bøffer af oksemørbrad svøbt i bacon og flamberet i cognac | 240,- |
21. Wienerschnitzel – Paneret kalvefilet m. ansjoser, revet peberrod, kapers og citron | 215,- |
22. Bistecca Fiorentina – Grillstegt bøf af hakkekød m. bløde løg | 150,- |
23. Petto di Pollo – Fyldt kyllingefilet med spinat og ost | 150,- |
25. Fornoal Bondestuen – Oksemørbrad stegt på planke m. bacon og kartoffelmos | 245,- |
26. Filetto di Agnello – Grillstegt lammemørbrad m. hvidløgssauce | 215,- |
27. Pollo – 1/2 kylling m. pommes frites og remoulade | 130,- |